Taxi service Den Haag

 

Auto kapot, bus gemist of je moet snel naar een afspraak toe? Taxi service Den Haag bied je betaalbaar taxivervoer in zowel Den Haag als de wijde omtrek. Het taxibedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar per telefoon, e-mail of online. Zo bestel je snel en eenvoudig een taxirit naar het centrum van de stad, een ziekenhuis of naar Schiphol.

Taxi service Den Haag voor een professionele dienstverlening

De goed opgeleide taxichauffeurs staan garant voor een professionele dienstverlening tijdens iedere rit. Je kunt je taxirit zowel contant als met pinbetaling voldoen. Taxi service Den Haag biedt naast straattaxi ritten ook diverse andere chauffeursdiensten, groepsvervoer en Schiphol taxi service. De chauffeurs spreken zonder uitzondering goed Nederlands en indien gewenst Engels. Laat je comfortabel en veilig vervoeren door de medewerkers van Taxi service Dan Haag.

Meer dan zomaar een taxibedrijf

Als je een taxirit boekt bij Taxi service Den Haag dan kun je rekenen op een hoge mate van dienstverlening. De chauffeur volgt de aanwijzingen die je zelf geeft daar waar mogelijk op. Heb je een taxi nodig voor een belangrijke klant die je onderneming bezoekt dan is het ook mogelijk om voor zakelijk vervoer te kiezen. De auto die komt voorrijden is comfortabel en doorgaans niet voorzien van het bekende taxi bord dat op het dak van de auto is bevestigd. Het dienstenpakket is uitgebreid en je kunt al je vragen op het gebied van (personen)vervoer voorleggen aan de planner die de taxicentrale bemant. Zo kun je de taxi die je nodig hebt om naar Schiphol te gaan enige tijd van tevoren bespreken en is het mogelijk om op comfortabele wijze naar het station gebracht te worden. De tarieven, die gehanteerd worden, zijn conform de wettelijk verplichte tarieven die voor taxi ondernemingen van toepassing zijn.