Wat te doen bij autoschade?

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een paaltje in je dode hoek, een onoplettend moment of een klein ongeval kan veel schade aan de auto veroorzaken – ook als het op het eerste gezicht wel mee lijkt te vallen. Beschadigingen van de verf of lak kunnen namelijk op de lange termijn veel vervelende gevolgen hebben. Gelukkig zijn er veel bedrijven waar je de auto op een makkelijke manier weer op kunt laten knappen. Als je autoschade hebt in Eindhoven, kun je bijvoorbeeld terecht bij De Kade Autoschade. Dit is een betrouwbare en fijne garage waar kleine en grote beschadigingen snel verholpen worden.

Meld schade online

De Kade Autoschade heeft al jaren ervaring met het repareren van auto’s. Dat maakt dit bedrijf dé specialist in Eindhoven en omgeving. Deskundige medewerkers nemen de auto zo snel mogelijk onder handen, en repareren kleine en grote beschadigingen in een handomdraai. Om nog sneller geholpen te worden, kun je de schade zelfs al online melden voordat je de auto langs komt brengen. Terwijl de auto in reparatie is, krijg je een leenexemplaar, zodat je gewoon kunt blijven doen wat je moet doen en je de auto niet hoeft te missen.

Taxeren en repareren

Op het moment dat je de auto langsbrengt, wordt de schade opgenomen. Op die manier kan accuraat worden ingeschat hoeveel tijd het kost om de auto te repareren, en hoeveel kosten daarmee gemoeid zijn. Nadat je de auto – uiteraard netjes gewassen en schoongemaakt – op kunt komen halen, krijg je van De Kade Autoschade vier jaar garantie op de reparatie (bovenop eventuele fabrieksgarantie die nog loopt). Zo weet je zeker dat je weer een tijdje vooruit kan met de auto, die er weer zo goed als nieuw uit zal zien. Heb je autoschade? Ga dan dus naar De Kade – een betrouwbare en snelle garage.